Project 4
Een 4 wheel auto.

We zijn op zoek naar een 4 wheel auto om de projecten te bezoeken in Gambia.
Onze adoptiekinderen zitten op 12 verschillende scholen verspreid door het hele land. Ook het project voedselpakket voor moeders met baby’s zal steeds bezocht en gecontroleerd moeten worden of alles naar wens verloopt en de afspraken nagekomen worden met de leveranciers en de moeders. ! Dit is onmogelijk om dit allemaal met een taxi te doen en kost handen vol geld !
Een gewone auto aanschaffen die redt het niet in het binnenland, omdat de meeste wegen overhard zijn en vol kuilen en gaten. Ook in het regenseizoen is dit niet met een gewone auto te doen. Een 4 Wheel auto, kunnen we daar kopen, voor een bedrag van 2000, - tot 3000, - euro hebben we daar al een auto waar we jaren mee vooruit kunnen !
Ook dit project is opgegeven bij de Antwerpen-Banjul Challenge Wie wil er voor ons rijden ? Iedereen is welkom, per auto of per motor. Jong en oud. Man of vrouw. Je doet het niet alleen maar rijd in kleine groepen van verschillende teams om elkaar te ondersteunen waar nodig is. Ga deze uitdaging aan en help het goede doel.
Verleg je grenzen eens !!! Wie durft ???
Kijk op de site van Antwerpen-Banjul voor meer informatie !!
Selecteer je project wat je aanspreekt. We zijn er je zeer dankbaar voor !!!